Blog
29 oct.
Listă de echipamente de procesare de mare ajutor în bucătărie
Să organizezi o bucătărie Horeca nu este un lucru ușor. Ai nevoie de un plan bine pus la punct, d...
29 oct.
Listă de accesorii absolut necesare într-o bucătărie profesională
Atunci când te decizi să deschizi o afacere în domeniul Horeca, este necesar să gândești nu numai sp...
29 oct.
Echipamente profesionale pentru a produce pâine
Pâinea este unul dintre alimentele cele mai cumpărate de către români. În fiecare familie nu există ...
25 oct.
Cum întreții echipamentele de inox din bucătăriile profesionale
Majoritatea echipamentelor folosite în bucătăriile profesionale sunt realizate din inox și nu întâmp...
01 oct.
Mașină de gătit pe gaz sau mașină de gătit electrică? Ce alegem?
Echipamentul care se află la baza unei bucătării de restaurant este cu siguranță mașina de gătit sau...
01 oct.
Beneficiile grătarului cu rocă vulcanică
Grătarele cu roci vulcanice sunt echipamente perfecte pentru utilarea unei bucătării profesionale. P...
30 sept.
Top 3 echipamente necesare pentru deschiderea unei gelaterii
De la mic la mare, toată lumea iubește înghețata, în orice anotimp. De aceea, anteprenorii care d...
30 sept.
Cum să îți lansezi un bar de succes
Ieșirile cu prietenii reprezintă una dintre activitățile pe care fiecare dintre noi le face pentru a...
29 sept.
Cum utilezi corect o pizzerie
Pizza este unul dintre cele mai iubite și mai apreciate feluri de mâncare în toată lumea. Ușor de co...
22 sept.
Idee de afacere: deschiderea unui fast food
Ingredientele simple dar mixate în cele mai interesante combinații, gustul senzațional și rapiditate...
30 aug.
Cum să amenajezi eficient o bucătărie profesională pentru restaurantul tău
Indiferent de cât de mare este restaurantul pe care vrei să îl lansezi, pentru ca investiția ta să d...
23 aug.
Ce echipamente nu trebuie să lipsească dintr-o patiserie
Deschiderea unei patiserii este o afacere care merită a fi luată în considerare, mai ales dacă ești ...
23 aug.
De ce echipamente profesionale de bucătărie ai nevoie pentru un food truck
Mâncarea de tip fast food și în special cea servită în food truck-uri a prins avânt și pe piața din ...
16 aug.
Top 5 echipamente profesionale ce nu trebuie să lipsească din bucătăria restaurantului tău
Să ai succes în industria Horeca, indiferent de tipul de unitate alimentară pe care o ai, nu depinde...
16 aug.
Cum găsești echipamente profesionale pentru Horeca
Să ai o afacere prosperă în domeniul Horeca implică multă muncă și pasiune în același timp. Să faci ...
13 aug.
3 criterii esențiale în funcție de care să alegi echipamentele profesionale de bucătărie
Pe lângă multă pasiune și muncă, o afacere prosperă în domeniul Horeca depinde foarte mult și de ech...
03 aug.
5 pași pentru crearea unui brand în domeniul horeca
Am stabilit AICI ce înseamnă brand și branding de restaurant, cum poți folosi elementele de brand pe...
03 aug.
Ce este și cum organizezi un soft opening pentru restaurantul tău?
Să presupunem că ai trecut deja prin procesul de creare a restaurantului și că visul tău este foarte...