Blog

Cum găsești echipamente profesionale pentru Horeca

Să ai o afacere prosperă în domeniul Horeca implică multă muncă și pasiune în același timp. Să faci însă clienți fericiți și mulțumiți necesită o întreagă serie de activități care mai de care mai solicitante, dar și alegeri inspirate din mai multe puncte de vedere.

Pe lângă echipa pe care ți-o alegi sau serviciile de calitate pe care le prestezi, este nevoie să te îndrepți și către alegerea celor mai performante echipamente profesionale care să te ajute în activitate.

Și cele mai importante dintre acestea sunt reprezentate de către echipamentele profesionale de bucătărie. Indiferent de meniul pe care vrei să îl pui la dispoziția clienților tăi, pentru ca bucătarii tăi să gătească la cele mai înalte standarde de calitate și igienă este nevoie să investești încă de la început în utilaje care să îi ajute.

Dacă te-ai întrebat unde și cum găsești echipamente profesionale de bucătarie, azi îți venim în ajutor cu câteva sfaturi utile.

În primul rând, pentru a alege inspirat și mai ales pentru a fi sigur că investiția ta va avea un randament bun pe termen lung, alege un furnizor de echipamente profesionale de bucătărie cu adevărat specializat. Consultanții de aici trebuie să îți identifice nevoile exact și să îți propună soluțiile optime pentru tine, întrucât, în funcție de specificul unității alimentare pe care o deții, îți vor fi necesare tipuri diferite de echipamente.

Consultanții companiei Be Our Guest îți vor sta la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie și te vor ajuta să ai un plan bine pus la punct în materie de utilajele și echipamentele pentru specificul bucătăriei tale. Cu o experiență în domeniu de 10 ani, compania Be Our Guest are o gamă variată de produse special concepute pentru a se plia pe necesitățile și așteptările tale, indiferent că este vorba despre un restaurant, un bar, o patiserie, o cofetărie, o autoservire, un food truck sau o shaormerie. În gama de echipamente profesionale vei găsi: echipamente și accesorii pentru bucătărie, mobilier din inox, echipamente frigorifice și pentru spălarea vaselor, echipamente pentru mâncarea de tip fast food și pizza sau echipamente de panificație, patiserie, cofetărie sau bar.

În al doilea rând, fă o listă cu echipamentele de care ai nevoie și asigură-te că tehnologiile și specificațiile acestora se vor dovedi cu adevărat de ajutor. De exemplu, indiferent de cât de mare este restaurantul tău sau de ce specific are, o să ai nevoie neapărat de 5 elemente: mobilier din inox, cuptor gastronomic, grilluri sau plite, dulap frigorific, un echipament pentru spălarea vaselor și accesorii pentru pregătirea mâncărurilor ca oale, tigăi, vase pentru gătit, cuțite, clești, boluri și multe altele.

Dacă vrei să pregătești și desert de exemplu, vei avea nevoie de echipamente dedicate acestui tip de activităte și dacă prepari și pizza, vei avea nevoie și de malaxoare, divizoare și cuptoare speciale.

În al treilea rând, trebuie să fii foarte atent la trei aspecte importante atunci când alegi să cauți cele mai bune echipamente profesionale de bucătărie: materialele, opțiunile tehnlogice și consumul de energie.

Din punct de vedere materiale, ar trebui să te îndrepți cu siguranță către echipamentele realizate din inox. Acesta nu oxidează, nu schimbă gustul preparatelor, durează în timp și se curăță foarte ușor. Este excelent ca mobilierul, vesela sau mașina de spălat vase să fie realizate din inox.

Într-o bucătărie profesională Horeca totul se învârte în jurul organizării și eficienței. De aceea, ar trebui să alegi și echipamente care au încorporate tehnologii ce reduc timpul de pregătire al alimentelor.

Nu în ultimul rând, un echipament profesional Horeca trebuie să te ajute să faci economii la consumul de energie. Nu numai că acest lucru va avea un impact asupra cheltuielilor tale, dar vei putea proteja și mediul înconjurător.