Rafturi

FILTREAZĂ PRODUSE

Rafturi cu adancime de 400 mm (17)

Rafturi cu adancime de 500 mm (13)

Rafturi cu adancime de 600 mm (14)

Rafturi metalice

În bucătărie, nu echipamentele, ci piesele de mobilier sunt cele care contribuie la păstrarea ordinei și curățeniei, în special rafturile. Câteva rafturi rezistente, stabile, fabricate din materiale ușor de întreținut, pot face ordine chiar și în haosul din bucătărie.

Nu există bucătărie bine dotată care să aibă puține lucruri. Pe lângă materia primă, o bucătărie de restaurant de exemplu, trebuie să dispună și de tot felul de aparate, care mai de care mai specializate, care să optimizeze sarcinile de lucru ale bucătarilor și ajutoarelor lor.

De aceea, dintr-o astfel de bucătărie nu pot lipsi piesele de mobilier care permit ordonarea elementelor esențiale în bucătărie după destinația și caracteristicile lor.

Investește în rafturi dacă vrei să ai o bucătărie ordonată și curată!

Rafturile sunt cele mai potrivite piese de mobilier pentru bucătăriile aglomerate. Spre deosebire de dulapuri, ele ocupă mai puțin spațiu și pot adăposti mai multe lucruri, fiind astfel mai utile când vine vorba de ordine și curățenie.

De asemenea, fiind compuse din mai puține elemente, rafturile sunt mai ușor de întreținut, mai ales dacă sunt fabricate din inox, ca cele din oferta noastră.

Inoxul nu ruginește și poate fi curățat cu soluții de curățare relativ comune, sau chiar și cu o lavetă umedă, dacă este vorba doar de îndepărtarea prafului. Mai mult, spre deosebire de lemn de exemplu, se pretează mai bine la mediul umed și cald din bucătărie, neschimbându-și proprietățile și neinfluențând nici caracteristicile materiei prime a alimentelor care intră în contact cu el.

Cu alte cuvinte, rafturile de inox sunt fără îndoială niște accesorii pe care trebuie să le ai și în bucătăria ta, iar dacă îți dorești să investești într-o gamă diversă de rafturi, atunci te invităm să descoperi oferta magazinului nostru!