Cuptoare pizza

FILTREAZĂ PRODUSE

Cuptoare pizza pe lemne (1)

Hote cuptoare pizza (1)

Cuptoare pizza electrice (90)

Cuptoare pizza pe gaz (20)

Cuptoare pizza tip tunel (18)

Suporturi cuptoare pizza (19)

Cuptoare Pizza

Te-ai gândit vreodată care este diferența dintre o pizza oarecare și o pizza pe care nu mai poți s-o uiți niciodată?

Pe lângă multe aspecte subiective, un lucru foarte important dacă vrei să faci o pizza perfectă este cuptorul. Pentru ca aluatul de pizza să se coacă perfect la exterior, dar să rămână moale și fraged în interior, așa cum ne place tuturor este necesar un cuptor cu o putere foarte mare, care să atingă o temperatură optimă pentru acest preparat cuinar și să-l coacă într-un timp foarte scurt, fără riscul de ardere.

O gamă variată și selectă de cuptoare pizza pentru amatori și profesioniști

În oferta noastră de cuptoare pentru pizza vă prezentăm o colecție vastă de:

cuptoare pizza electrice
cuptoare pizza pe gaz
cuptoare pizza tip tunel
suporturi pentru cuptoare pizza

Toate aceste produse sunt special create pentru a putea găti pizza exact ca un maestru italian și pot fi folosite atât acasă, pentru uz personal, cât și în cadrul unui restaurant, în calitate de echipamente profesionale.

Cuptoarele noastre au un design atractiv și diverse mărimi, fiind potrivite pentru coacerea simultană a mai multor pizza.

De asemenea, în funcție de modelul lor, pot fi folosite atât în bucătăriile care dispun de alimentare cu gaz, cât și în cele în care nu este posibilă decât alimentarea cu curent electric.

Astfel, cuptoarele noastre speciale pentru pizza reprezintă soluția ideală atât pentru cei care vor să gătească pizza acasă ca un profesionist și dispun de spațiul necesar instalării unui astfel de echipament, cât și pentru posesorii de pizzerii, restaurante și orice alte business-uri bazate pe fabricarea și comercializarea acestui renumit și apreciat preparat italienesc.

Analizează fiecare produs în parte, consultă-te cu reprezentanții noștri și la final alege exact ceea ce ți se potrivește cel mai bine!