Utilaje / Echipamente pizza / pizzerie

FILTREAZĂ PRODUSE

Cuptoare pizza (148)

Malaxoare aluat (87)

Mese pizza (30)

Vitrine frigorifice pentru ingrediente (47)

Formatoare aluat (17)

Divizoare aluat (5)

Aparate pentru conuri pizza (5)

Palete pizza (39)

Accesorii pizza (47)

Echipamente pizza: ajutorul pentru a prepara rapid una dintre cele mai faimoase mâncăruri din lume

Puține mâncăruri sunt mai apreciate și mai faimoase în întreaga lume decât renumita pizza. Originară din Italia, această rețetă are fani pe tot globul, fiind una dintre cele mai comandate tipuri de mâncare din orice meniu. Fie că este consumată la restaurant sau livrată la domiciliu, o pizza bună nu va niciodată refuzată.

Deși este o piață cu o concurență mare, antreprenorii care decid să aibă o astfel de afacere fac un pariu câștigător. Pe lângă ingrediente de calitate, rețete executate corect și promptitudine în servire și livrare, pentru a prepara cât mai repede acest tip de mâncare, acesția au nevoie și de echipamente pizza profesionale.

De ce ai nevoie de echipamente profesionale pentru pizza?

Unul dintre motivele pentru care pizza este atât de populară și este comandată foarte des, fie pentru prânz sau cină, fie pentru o petrecere relaxată cu prietenii, este acela că este un preparat care se realizează foarte rapid.

Clienții se așteaptă ca pizza pe care o prepari să fie nu numai delicioasă și cu un mix de ingrediente proaspete și de calitate, ci să fie și realizată foarte rapid.
De aceea, dacă vrei o afacere profitabilă în domeniu și să poți servi un număr cât mai mare de clienți, într-un timp cât mai scurt, este necesar să achiziționezi echipamente profesionale pentru pizza.

Alege gama Be Our Guest pentru echipamente de pizza

Portofoliul Be Our Guest acoperă toată gama de utilaje și echipamente pentru pizza. Ai eficiență, rapiditate și siguranța că în pizzeria ta te poți baza pe echipamente care sunt de calitate și de durată.

Be Our Guest îți propune cele mai eficiente și durabile echipamente de pizza de la furnizori din țări ca Italia, Grecia, Bulgaria, Germania, Olanda, Polonia, Turcia și România. Cu noi ai siguranța că vei avea un partener de încredere pe termen lung, care te va ajuta cu orice probleme ai întâmpina pe parcurs, toate echipamentele noastre beneficiind de service în perioada de garanție.

Iată gama Be Our Guest de echipamente profesionale pentru pizza:

• Cuptoare pizza pentru ca preparatele să fie gata imediat
• Malaxoare aluat
• Mese de lucru pentru pizza
• Formatoare aluat manuale și electrice
• Divizoare aluat
• Aparate pentru conuri pizza
• Vitrine frigorifice pentru ingrediente
• Accesorii pizza: tăvi, planșe, cuțite și feliatoare, palete, cutii, genți pentru livrat

Consultanții Be Our Guest te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru echipamentele pizza de care ai nevoie.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!