Blog

Cum să îți lansezi un bar de succes

Ieșirile cu prietenii reprezintă una dintre activitățile pe care fiecare dintre noi le face pentru a ieși din monotonie și pentru a petrece timp liber de calitate.

Un bar cochet, frumos aranjat, cu băuturi de calitate și o atmosferă potrivită pentru relaxare este un loc ideal pentru astfel de ieșiri.

Dacă și tu ai în plan deschiderea unei astfel de afaceri, ar trebui să respecți de la început câteva aspecte esențiale pentru a avea o locație care atrage constant clienți, care revin și care o recomandă și altora.

Pentru a păși cu dreptul, alege un concept de bar pentru a seta un trend printre viitorii tăi clienți. De la poziționare, până la băuturile pe care le servești și întreaga experiență de consum pe care o oferă barul tău, totul este important pentru a avea succes.

Iată ce trebuie să faci neapărat pentru a avea o locație primitoare și care să devină una dintre preferatele clienților:

Alege echipamente profesionale de bar realizate din materiale de calitate care să te susțină cu brio în activitate

Acestea nu numai că te vor ajuta ca afacerea ta să fie una de succes, dar îți vor asigura calitatea produselor servite și vor eficientiza munca personalului tău.

Echipa noastră îți pune la dispoziție produse, utilaje, echipamente şi accesorii horeca realizate la standarde înalte de calitate special destinate barurilor: vitrine frigorifice, aparate frappe, espressor cafea, râșnite cafea, stații bar, mașini gheață, zdrobitoare gheață, storcătoare, blendere şi frapiere.

Creează un ambient atrăgător

Piesele de mobilier pe care le folosești și modul de amplasare a acestora, decorurile, muzica și modul în care îți vei trata clienții sunt detalii care de regulă fac diferența între o locație de succes și una care este mai tot timpul goală.

Studiază trendurile din acest domeniu, vezi ce preferă clienții și creează exact acea atmosferă pe care și-o doresc pentru a-i putea mulțumi, a-i face să se simtă excelentă și să revină constant la tine.

 

Folosește doar băuturi și ingrediente de calitate

Dincolo de atmosfera generală, este foarte important ceea ce le oferi clienților. Alege să comercializezi doar băuturi de calitate și vino mereu cu idei noi de prezentare, servire sau consum. Inventează și adaptează rețete de cocktailuri și creează-ți o selecție de produse premium în ceea ce privește vinurile și băuturile tari. Adu acea ”semnătură” proprie barului tău pentru ca cei care îți trec pragul să știe că au ajuns într-un loc în care tot ceea ce primesc este de calitate și, mai ales, care se diferențiază de alte locații de același tip.

Angajează personal bine pregătit și amabil

De cele mai multe ori clienții revin și pentru felul în care au fost tratați de personal. Degeabă ai o locație care arată foarte bine din punct de vedere estetic și degeabă băuturile sunt de calitate, dacă personalul nu este unul amabil și nu contribuie la starea de relaxare a clienților tăi. Așadar, fii extrem de exigent atunci când îți alegi personalul pentru că acesta te va reprezenta în fața celor care vin în locația ta.