Blog

Cum utilezi corect o pizzerie

Pizza este unul dintre cele mai iubite și mai apreciate feluri de mâncare în toată lumea. Ușor de consumat și cu un gust ce poate fi greu refuzat de clienți de la mic la mare, o pizza poate ține loc de prânz și cină și este perfectă pentru atunci când vrem să mâncăm ceva bun și rapid sau să ieșim la masă cu prietenii și familia.

Să îți deschizi o pizzerie poate fi așadar un pariu câștigător și rentabil din punct de vedere financiar, mai ales dacă vei realiza produse de calitate și le vei livra rapid clienților tăi, chiar dacă competiția pe acest segment este una acerbă.

Investiția pentru un astfel de business este mult mai mică decât în cazul unui restaurant și poate fi o alternativă excelentă dacă vrei să devii antreprenor în domeniul Horeca.

În principiu ai 3 variante pentru a comercializa acest tip de mâncare: deschizi o pizzerie clasică unde clienții comandă și mănâncă în locație, te bazezi exclusiv pe sistemul de delivery sau te orientezi către un mix dintre acestea două, clienții având posibilitatea atât să vină în pizzerie, cât și să comande pentru a o servi acasă.

Oricare ar fi varianta pe care o vei alege, sunt două lucruri însă esențiale pentru a avea succes și pentru a avea câți mai mulți clienți: calitatea produselor pe care le oferi și rapiditatea cu care le livrezi.

Și pentru a obține calitate și tipuri de pizza care vor fi greu de refuzat oricâte diete alimentare urmează clienții, trebuie să folosești doar ingrediente proaspete și rețete originale puse în practică de un personal avizat în domeniu.

În plus, trebuie să stabilești un flux eficient pentru ca pizza să fie realizată și livrată foarte rapid.

De aceea, dacă vrei ca pizzeria ta să prospere și să servești un număr cât mai mare de clienți într-un timp cât mai scurt, este necesar să achiziționezi echipamente profesionale pentru pizza.

Be Our Guest îți propune cele mai eficiente și durabile echipamente pentru a-ți utila bucătăria și pentru a pregăti cea mai bună pizza iar consultanții noștri cu o experiență profesională de peste 10 ani în domeniu te vor ajuta să alegi exact ce ai nevoie pentru locația ta, propunându-ți planuri de achiziție și oferte personalizate.

Gama noastră pentru echiparea bucătăriilor profesionale destinate pizzeriilor este completă și ai posibilitatea să alegi utilaje și echipamente realizate la standarde înalte de calitate:

  • Cuptoare pizza
  • Malaxoare aluat
  • Mese de lucru pentru pizza
  • Formatoare aluat manuale și electrice
  • Divizoare aluat
  • Aparate pentru conuri pizza
  • Vitrine frigorifice pentru ingrediente
  • Accesorii pizza: tăvi, planșe, cuțite și feliatoare, palete, cutii, genți pentru livrat