Echipamente carmangerie

FILTREAZĂ PRODUSE

Masini de tocat carne (32)

Malaxoare carne (18)

Feliatoare (28)

Aparat fragezire carne (8)

Fierastraie pentru oase (7)

Aparate pentru carnati (29)

Prese hamburger (9)

Masini de ambalat (2)

Afumatori (2)

Vitrine carmangerie (8)

Butuci pentru taiat carne (15)

Accesorii carmangerie (8)

Echipamentele de carmangerie: garanția pentru a avea consumatori fideli

Carnea este un aliment de bază pe care românii îl consumă aproape la orice masă. De aceea, dacă te-ai gândit că deschiderea unei carmangerii este un business prosper, ai toate șansele să fie așa.

Asta, bineînțeles, dacă oferi produse proaspete, de calitate înaltă și la cele mai ridicate standarde de igienă și siguranță alimentară. În aceeași măsură, personalul trebuie să fie amabil și bine pregătit pentru a îndeplini toate nevoile clientului pentru ca acesta din urmă să îți devină fidel și să îți treacă pragul frecvent.

Calitatea pe care trebuie să o aibă carmangeria ta nu are legătură însă numai cu produsele, curățenia locației sau amabilitatea personalului. Aceasta este strict legată și de echipamentele pe care le folosești pentru porționarea, tranșarea și pregătirea diferitelor tipuri de carne pentru a le vinde clienților.

De ce ai nevoie de echipamente de carmangerie?

Pentru ca afacerea ta să funcționeze în condiții optime și să prospere iar produsele tale să fie apreciate și lăudate de către clienți, ai nevoie să dotezi carmangeria cu echipamente speciale care să îi asigure buna funcționare.
Este necesar să pornești încă de la început cu investiții în calitatea echipamentelor și utilajelor pe care le vei folosi pentru a pregăti diversele tipuri de carne și pentru ca personalul tău să poată lucra în condiții optime și într-un mod eficient.

Alega gama Be Our Guest pentru echipamente de carmangerie profesionale de cea mai bună calitate, durabile și sigure din punct de vedere alimentar. Consultanții noștri specializați în domeniu te vor ajuta în procesul de selecție pentru a cumpăra exact echipamentele de care ai nevoie. În plus, beneficiezi de service în perioada de garanție și transport rapid.

Iată ce echipamente de carmangerie poți cumpăra de la Be Our Guest:

• Mașini de tocat carne
• Feliatoare
• Malaxoare carne
• Aparate de frăgezit carnea
• Aparate pentru cârnați
• Fierăstraie pentru oase
• Prese hamburger
• Butuci pentru tăiat carne
• Accesorii carmangerie

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!