Cuptoare patiserie

FILTREAZĂ PRODUSE

Cuptoare electrice (65)

Cuptoare pe gaz (8)

Hote cuptoare patiserie (1)

Suporturi cuptoare patiserie (6)

Cuptoare patiserie

În industria alimentației, indiferent dacă este vorba de o patiserie, o brutărie sau un restaurant, un cuptor profesional special creat pentru gătirea rapidă și uniformă a preparatelor precum croissantele, pateurile și multe alte bunătăți de patiserie.

Cuptoarele de patiserie sunt de mai multe feluri, în funcție de dimensiunile și setările lor. Există cuptoare de patiserie în care se pot coace concomitent câte patru tăvi cu produse de patiserie, dar și care pot coace concomitent câte 20 de tăvi. De asemenea, și numărul de motoare cu inversor sau de ventilatoare poate fi diferit.

În ceea ce privește setările unui cuptor de patiserie, controlul manual sau electronic sau posibilitatea de programare a umidificatorului sunt doar câteva exemple.

Când vine vorba de produse alimentare, pasiunea nu este totul!

Cuptoarele de patiserie sunt o alegere potrivită pentru multe aplicații din industria alimentară. Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, aceste echipamente pot fi folosite atât în patiserii și brutării, cât și în restaurante. Mai nou, cuptoarele de patiserie pot fi zărite din ce în ce mai des și în supermarket-urile care cuprind în oferta lor produse de patiserie sau panificație proaspete, ce pot fi consumate direct în locație sau cumpărate și savurate acasă.

Cuptoare patiserie și panificație pentru orice buget

În colecția noastră de produse profesionale pentru HORECA am inclus și o gamă variată de cuptoare patiserie și panificație pentru orice buzunar, dar și accesorii pentru acestea cum ar fi suporturi speciale pentru tăvile de patiserie sau hote profesionale, adaptate la nevoile bucătăriei tale.