Echipamente patiserie & cofetărie

FILTREAZĂ PRODUSE

Cuptoare patiserie (75)

Dospitoare (11)

Mixere planetare (36)

Masini de intins aluat (26)

Dulapuri frigorifice patiserie (9)

Dulapuri congelare patiserie (7)

Mese frigorifice patiserie (4)

Mese congelare patiserie (3)

Echipamente productie (6)

Echipamente ciocolata (31)

Echipamente prajituri (34)

Echipamente gogosi (13)

Accesorii patiserie (130)

Vitrine (114)

Echipamentele pentru patiserie și cofetărie: un ingredient necesar pentru afacerea ta dulce

Un laborator de cofetărie sau o patiserie sunt idei de afaceri care nu numai că sunt profitabile, dar aduc și fericire pe chipurile tuturor, pentru că, nu-i așa, cine rezistă tentanției de a refuza o prăjitură aromată sau o brioșă la cafea?!
Antreprenorii care au ales această cale, au nevoie însă, pe lângă rețete delicioase și secrete bine tăinuite și de echipamente de patiserie și cofetărie profesionale care să îi ajute să livreze în cantități cât mai mari și într-un timp util unele dintre cele mai delicioase preparate din lume.

De ce ai nevoie de echipamente profesionale de patiserie și cofetărie?

Orice afacere de acest tip pornește de la un vis și de la plăcerea de a crea rețete noi, colorate și diverse care să fie irezistibile pentru toți clienții, de la mic la mare. Și știm cu toții că sunt felurite ocazii în care putem savura un produs dulce: de la o zi de miercuri obișnuită, până la cele mai importante și fericite zile din viața noastră: aniversări, nunți, botezuri sau alte petreceri. Important este să poți livra produsele în timp util și în condiții de siguranță.

Acest tip de afacere este profitabilă și aduce fericire, însă pentru a avea clienți mulțumiți și pentru ca produsele tale să fie de calitate, ai nevoie și de echipamente profesionale care să te ajute să le prepari și să le păstrezi în condiții optime de igienă.

Alege gama Be Our Guest pentru echipamente de patiserie și cofetărie

Ofertele Be Our Guest acoperă toată gama de utilaje și echipamente pentru patiserie și cofetărie. Ai siguranța că echipa ta va pregăti și livra cele mai bune prăjituri, torturi, croisante sau brioșe în condiții de siguranță maximă și eficiență pentru a avea cei mai fericiți și mulțumiți clienți.

Be Our Guest îți propune cele mai eficiente și durabile echipamente de patiserie și cofetărie de la furnizori din țări ca Italia, Grecia, Bulgaria, Germania, Olanda, Polonia, Turcia și România. Cu noi ai siguranța că vei avea un partener de încredere pe termen lung, care te va ajuta cu orice probleme ai întâmpina pe parcurs, toate echipamentele noastre beneficiind de service în perioada de garanție.

Iată gama Be Our Guest de echipamente profesionale pentru cofetăria sau patiseria ta:

• Echipamente prăjituri: mașini de preparat creme, aparate de injectat creme, chitare tăiat prăjiruri, pulverizatoare
• Echipamente producție pentru fursecuri, tarte, croisante
• Echipamente ciocolată: mașini de topit ciocolată, mașini de mixat praline, ciocolatiere, pulverizatoare ciocolată și accesorii prelucrare ciocolată
• Dospitoare
• Dulapuri congelare patiserie
• Dulapuri frigorifice patiserie
• Echipamente gogoși
• Cuptoare patiserie
• Mașini de întins aluat
• Mese congelare patiserie
• Mese frigorifice patiserie
• Mixere planetare
• Accesorii pentru patiserie, ustensile pentru aluat, forme pentru copt, aparate frișcă
• Vitrine frigorifice

Consultanții Be Our Guest te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru echipamentele de patiserie și cofetărie profesionale de care ai nevoie.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!