Be Our Guest

Când cauți un strop de inspirație pentru rețetele tale, sau acele ustensile de bucătărie perfecte, care te ajută să transformi fiecare rețetă dintr-un preparat obișnuit, într-unul cu adevărat deosebit, hai la Beourguest și bucură-ți privirea și sufletul cu produsele noastre! Avem o gamă foarte variată de echipamente și accesorii de bucătărie, precum și piese de mobilier care te ajută să-ți transformi restaurantul într-un loc practic și comod pentru pregătirea tuturor delicateselor din meniul tău sau dimpotrivă, bucătăria de acasă într-un restaurant veritabil.

În cei peste 10 ani de experiență în domeniul ustensilelor culinare și industria HoReCa, niciodată nu am încetat să ne experimentăm și să ne dezvoltăm și de aceea am ajuns astăzi să ne bucurăm de atât de multe parteneriate frumoase și solide, așa cum sperăm pe viitor să încheiem și cu tine, oferindu-ți:

Echipamente care îți simplifică misiunea

Când vine vorba de gătit, nu contestăm că aproape orice preparat se poate face și de la zero, fără echipamente speciale. Dar există o diferență ca de la cer la pământ între bucatele pregătite de un amator și cele create de un profesionist. În viziunea noastră, la fel ca un pictor care are nevoie de acuarele, creioane, pensule, pânze, șevalet și câte și mai câte instrumente pentru a-și exprima talentul, și un bucătar profesionist are nevoie de ustensilele sale.

Accesorii care îți desăvârșesc preparatele

Dacă echipamentele speciale din oferta noastră te ajută să gătești mai repede, mai ușor și mai gustos, accesoriile sunt cele cu care poți să-ți desăvârșești preparatele. Descoperă întreaga noastră colecție și află cum este să gătești ca un adevărat profesionist!

Mobilier demn de restaurantele de lux

Alegerea mobilierului ideal pentru bucătăria unui restaurant, nu este niciodată ceva simplu. Spre deosebire de alte piese de mobilier, acestea trebuie să fie cât mai practice, dar în același timp să aibă și un aspect plăcut pentru a oferi eventualilor tăi musafiri o priveliște cât mai plăcută, care să-i îndemne să încerce ceea ce gătești.

Consultanți mereu gata să ofere un sfat

Indiferent dacă pentru tine gătitul este o nevoie sau o afacere, vrem să transformi această activitate în plăcere. De aceea, suntem gata oricând să-ți oferim un sfat despre ustensilele de gătit care te interesează sau să-ți dăm idei despre cum să-ți amenajezi bucătăria într-un mod cât mai practic. Provoacă-ne cu o întrebare și dă-ne șansa de a-ți arată cât de mult iubim gătitul.

Un izvor nesecat de inspirație

Nu ne ajunge o singură pagină ca să vorbim despre pasiunea noastră: arta culinară și de aceea am creat special pentru clienții noștri un blog select cu subiecte apetisante și proaspete din industria HoReCa și despre gătit. De aceea, indiferent dacă vrei să-ți deschizi o cafenea sau un restaurant sau pur și simplu vrei să afli care sunt secretele producerii unei pâini perfecte, te așteptăm pe blogul nostru pe care sperăm să-l vezi ca pe o sursă de inspirație.

Misiunea noastră este de a răspunde cât mai rapid cerințelor clienților și de a livra în cel mai scurt timp produsele.

Viziunea noastră este aceea a unei companii în care echipa noastră colaborează strâns cu clienții pentru a înțelege nevoile lor, pentru a presta servicii de calitate și pentru a fi considerați un partener de încredere în acest domeniu.

Valorile în care credem și acționăm zi de zi în relația cu partenerii și clienții noștri sunt:

onestitate

Onestitate

calitate

Calitate

profesionalism

Profesionalism