VEZI FILTRU PRODUS

Mobilier inox

Chiuvete (65)

Dulapuri de perete (14)

Dulapuri verticale (4)

Mese calde tip dulap (15)

Mese de lucru (92)

Mese cu spalator (26)

Mese preparare (6)

Pubele (1)

Rafturi (13)

Polite de perete (7)

Roti pivotante pentru masa de lucru

SKU: GAM04_01 48.00 

Baterie monocomanda cu actionare la antebrat

SKU: GBD_208252 74.00 

Polita de perete 1000x350mm

SKU: GPF11_103 94.00 

Polita de perete 1100x350mm

SKU: GPF11_113 98.00 

Cos de gunoi din inox, 100 litri

SKU: FORAV4669 134.00 

Chiuveta cu actionare la genunchi, 400x340xH595mm

SKU: SARKEVIN 169.00  152.00 

Masa de lucru din inox 600 x 600 x 850h mm, fara polita, fara rebord

SKU: GMLS10_066 174.19 

Chiuveta cu actionare la genunchi, 400x400xH320 mm

SKU: FORLM40 176.00 

Polita dubla de perete, 1100x300mm

SKU: GPR21_113 179.00 

Polita dubla de perete reglabila 1000 mm

SKU: BOG970232 186.45 

Chiuveta cu actionare la genunchi, 400x335xH595mm

SKU: GSM1_101 187.00 

Masa de lucru din inox 700 x 600 x 850h mm, fara polita, fara rebord

SKU: GMLS10_076 188.20 

Mobilier inox – solutia durabila si rafinata pentru mobilarea bucatariilor si a altor spatii

Daca esti in cautarea unui mobilier durabil, neutru, modern si elegant, pentru baie, bucatarie, debarale sau spatii comerciale sau industriale, mobilierul de inox poate fi solutia cea mai buna. Te putem ajuta cu oferte variate in acest domeniu, de la chiuvete cu destinatie domestica, pana la cele industriale de dimensiuni mari, dulapuri si mese de diverse dimensiuni si cu utilitati variate si multe altele. Daca nu stii ce sa alegi, nu ezita sa ne contactezi telefonic sau pe email pentru a beneficia de suport de specialitate si, totodata, de cea mai buna oferta.

Avantajele mobilierului de inox

– Datorita beneficiilor pe care le ofera, mobilierul de inox creste in popularitate, fiind utilizat atat in decorarea spatiilor rezidentiale, cat si in cele industriale. Acest lucru este bine justificat de avantajele cu care vine:

– Inoxul este usor de intretinut – Inoxul este unul dintre metalele care reactioneaza cel mai putin la conditiile de mediu, motiv pentru care este deseori utilizat in aplicatiile de mobilier. Nu se corodeaza si interactioneaza cu foarte putine substante chimice intalnite intr-o gospodarie in mod obisnuit. Un alt avantaj al inoxului este faptul ca se curata usor, indepartarea petelor nefiind o problema.

– Inoxul este un material dur – Printre metalele utilizate in mobilier, cum ar fi cromul sau otelul, inoxul este singurul care arata bine si, totodata, ofera duritatea necesara, fiind intrecut doar de titan care, insa, este foarte scump. Inoxul este mult mai accesibil si perfect pentru aplicatiile de mobilier. Se poate utiliza pentru a placa frigiderele, dar si pentru chiuvete, rafturi si dulapuri. Rezistenta si duritatea il recomanda ca un material care poate face fata cu succes petelor, dar si loviturilor si socurilor termice.

– Inoxul are o culoare neutra – Culoarea gri argintie a inoxului se potriveste cu alte culori, facand din acesta un material extrem de versatil. Totodata, mobilierul de inox se preteaza atat pentru spatiile elegante si moderne, cat si pentru cele industriale sau comerciale. Frumusetea culorii inoxului este cat se poate de neutra, ceea ce face ca mobilierul de inox sa isi gaseasca aplicabilitate in nenumarate domenii.

– Inoxul este un material versatil cu multiple aplicabilitati – Inoxul a devenit materialul principal ales pentru structurile de mobilier modern, fiind preluat in intregime in bucatariile de inalta calitate. Pentru orice aplicatie in care se doresc rezistenta si, totodata, frumusete, mobilierul de inox este o varianta care merita luata in calcul.

– Inoxul este non-coroziv si rezistent la pete – Probabil unul din cele mai mari avantaje ale inoxului il reprezinta faptul ca acesta nu este coroziv si rezista la pete. Aceste calitati il fac ideal pentru o mare varietate de aplicatii, cum ar fi bucatarii, scari, etajere, etc. Datorita modului in care este confectionat, face ca mobilierul de inox sa fie rezistent la intemperii si, totodata, impermeabil. Prin urmare, nu necesita acoperire sau protectie suplimentara care ar creste costurile inregistrate in timpul productie mobilierului de inox si ar face ca produsele sa fie mai scumpe. Mai mult, acesta se poate utiliza atat in aplicatiile de interior, cat si in cele de exterior, fara teama ca va rugini.

– Stralucire garantata – Prin natura sa, inoxul are un luciu greu de egalat, ceea ce il face extrem de atractiv. Aceasta caracteristica il recomanda ca fiind ideal pentru mobilierul modern si, totodata, perfect pentru tematicile industriale.

– Se pastreaza ca nou pentru o perioada indelungata – Spre deosebire de lemn sau de alte materiale care sunt predispuse la deformare, decolorare, atragerea de insecte, mucegai sau fisurare, inoxul se pastreaza ca nou pentru o perioada indelungata.

De ce sa achizitionezi de la noi mobilier de inox

– Suntem o companie infiintata in 2017, iar obiectul nostru de activitate consta in comercializarea echipamentelor si accesoriilor de inalta clasa, din domeniul HoReCa.
La noi poti alege dintr-o gama variata de modele de mobilier inox cu aplicabilitate in restaurante, hoteluri, catering, fast-food, pizzerii, baruri, covrigarii, cafenele, supermarketuri, magazine alimentare, centre de panificatie, biciclete gastro, patiserii si chiar spatii rezidentiale.

– Dispunem de personal specializat si consultanti cu peste 10 ani vechime in domeniu, capabili sa te consilieze si sa iti ofere toate informatiile necesare despre produsele care te intereseaza.

– Ne dorim sa raspundem cat mai prompt si profesional tuturor comenzilor, de aceea asiguram livrarea cat mai rapida si mai eficienta a acestora.

– Onestitatea, calitatea si profesionalismul sunt scrise pe cartea noastra de vizita si ne dorim o colaborare stransa si eficienta cu toti clientii nostri.

– Oferim o gama de mobilier de inox stabil si durabil, piesele fiind realizate prin sudare cu argon si fiind bine conectate intre ele. De aceea, mobilierul este stabil si durabil si greu de deformat in timp, necesitand mentenata doar in cazuri exceptionale.

– Gama de mobilier de inox pe care o comercializam este ingnifuga, impermeabila si bine protejata. Este un mobilier care se poate utiliza chiar si intr-un mediu precar si in scopuri speciale.

– Datorita placilor de inox care sunt mai subtiri decat alte materiale, mobilierul de inox comercializat de noi urmareste utilizarea cat mai eficienta a spatiului disponibil.
Comercializam un mobilier care nu are efecte adverse asupra sanatatii oamenilor. Materialele utilizate nu necesita lipici sau alte substante chimice sau daunatoare care ar putea afecta sanatatea utilizatorilor.

– De la noi poti achizitiona un mobilier ecologic cu o durata de viata foarte mare.
Mobilierul de inox pe care il oferim se remarca prin faptul ca este usor de curatat si de intretinut, modern si elegant, incapator, eficient si mutifunctional.

Moblier inox – aplicabilitate in multiple domenii de activitate

Mobilierul de inox este ideal pentru scoli, birouri, fabrici, rezidente, dressinguri, depozite, sali de gimnastica, supermarketuri, spitaluri, etc. Durabilitatea, rezistenta si frumusetea fac ca mobilierul de inox sa fie versatil si usor de adaptat la numeroase domenii de activitate.

Mobilier inox bucatarie

La noi poti gasi multiple piese de mobilier inox pentru bucatarii, de la chiuvete simple sau duble, pana la dulapuri verticale sau de perete, mese cu spalator, mese simple sau mese calde si rafturi sau polite de perete. Practic, alaturi de noi poti mobila orice bucatarie cu mobilier de inox, exact pe dimensiunile si necesitatile tale.

Mobilier inox laboratoare

Daca ai nevoie de mobilier inox durabil pentru laboratoare, poti alege dintr-o gama variata de mese, dulapuri, polite si rafturi. Nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de consiliere profesionala de la unul din expertii nostri in domeniu.

Mobilier inox HoReCa

Mobilierul inox HoReCa este primul pe lista noastra de comenzi, avand in prezent un numar mare de clienti in acest domeniu. Mobilierul de inox, dar si accesoriile HoReCa sunt cele cu care am debutat in activitate si, in prezent, avem suficienta experienta pentru a putea prelua in modul cel mai profesional si prompt, chiar si cele mai mari comenzi.

Mobilier inox profesional

Alaturi de noi poti beneficia de cel mai bun mobilier inox profesional, indiferent de domeniul de activitate in care te desfasori. Putem raspunde cu profesionalism unui numar mare de solicitati din domeniul industrial si comercial, atat in sfera restaurantelor si a pizzeriilor, cat si in domeniul laboratoarelor, farmaciilor si spitalelor.

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Nu ezita sa ne contactezi telefonic sau pe email pentru a lua legatura cu unul din consultantii nostri si a beneficia de consiliere profesionala in alegerea mobilierului de inox de care ai nevoie. Suntem gata sa raspundem cu profesionalism apelului tau si, totodata, sa iti facem o oferta personalizata.