Mobilier inox

FILTREAZĂ PRODUSE

Mese de lucru (272)

Chiuvete inox (116)

Dulapuri de perete (29)

Dulapuri verticale (51)

Mese calde tip dulap (33)

Suprastructuri mese (4)

Mese cu spalator (153)

Mese preparare (36)

Pubele (10)

Rafturi (44)

Polite de perete (21)

Mobilierul de inox: garanția pentru a amenaja corect o bucătărie profesională

Mobilierul de inox este alegerea ideală pentru echiparea bucătăriei tale profesionale. Cu funcționalități diverse, atât din punct de vedere estetic, cât și de eficientizare a întregului proces și flux ce are loc într-un spațiu în care se pregătește mâncarea, mobilierul de inox trebuie să fie neapărat pe lista ta de investiții.

În primul rând mobilierul de inox este durabil, se curăță foarte ușor și este rezistent la uzură iar specialiștii în Horeca îl recomandă.

Inoxul este un material rezistent, 100% reciclabil și oferă o zonă de lucru igienică pentru orice bucătărie. Nu numai că se întreține foarte ușor, dar este și foarte sigur întrucât alimentele care intră în contact cu el nu preiau nicio altă proprietate chimică, de gust sau de miros.

Piesele de mobilier și accesoriile de bucătărie realizate din inox sunt rezistente și la coroziune și au o fiabilitate mare în timp, ceea ce înseamnă că investiția ta va fi una eficientă și se va amortiza într-o perioadă scurtă.

Alege gama Be Our Guest destinată mobilierului de inox cu care să îți amenajezi bucătăria restaurantului

Ofertele Be Our Guest acoperă toată gama de utilaje și echipamente dar și de mobilier de inox pentru a-ți amenaja bucătăria la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, vei fi sigur că echipa ta este eficientă și lucrează într-un mediu care îi permită să realizeze cele mai bune și sigure preparate pentru clienți.

Consilierii Be Our Guest cu cariere de peste 10 ani în domeniu îți vor propune planuri și soluții pentru a amenaja bucătăria în funcție de nevoile tale specifice. Cu Be Our Guest ai siguranța că vei avea un partener de încredere pe termen lung, care îți va oferi suport pentru orice situație sau problemă ai întâmpina.
Iată ce piese de mobilier de inox poți comanda de la Be Our Guest și vei beneficia de livrare în cel mai scurt timp posibil:

• Chiuvete inox
• Dulapuri de perete
• Dulapuri verticale
• Mese calde tip dulap
• Mese de lucru
• Mese cu spălător
• Mese de preparare
• Rafturi
• Polițe de perete
• Pubele

Consultanții Be Our Guest te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru mobilierul de inox de care ai nevoie.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!