VEZI FILTRU PRODUS

Echipamente frigorifice

Mini frigidere (11)

Lazi frigorifice (7)

Vitrine (49)

Dulapuri frigorifice (48)

Dulapuri congelare (32)

Mese frigorifice (37)

Mese congelare (22)

Saladeta (8)

Abatitoare (8)

Accesorii echipamente frigorifice (7)

Masa frigorifica cu 2 usi 900x700x880 mm

SKU: BOG232019 Preţ la cerere

Masa frigorifica cu 2 usi 1360x700x850 mm

SKU: BOG232040 Preţ la cerere

Masa frigorifica cu 3 usi 1795x700x850 mm

SKU: BOG232057 Preţ la cerere

Dulap frigorific simplu 730x845x2130 mm

SKU: BOG232118 Preţ la cerere

Dulap congelare 730x845x2130 mm

SKU: BOG232132 Preţ la cerere

Dulap frigorific dublu 1314x845x2130 mm

SKU: BOG232125 Preţ la cerere

Dulap congelare dublu 1314x845x2130 mm

SKU: BOG232149 Preţ la cerere

Masa congelare 2 usi 1360x700x850 mm

SKU: BOG232064 Preţ la cerere

Vitrina sushi 1307x450x(H)330

SKU: BOG233757 Preţ la cerere

Vitrina prezentare salate 767x612x(H)328

SKU: BOG233672 Preţ la cerere

Frigider cu 1 usa – 410 L, 600x745x(H)1950, otel inoxidabil, -2˚/8˚C

SKU: BOG233108 Preţ la cerere

Masa pentru salata cu 2 usi, 1365x700xH1300 mm

SKU: BOG232880 Preţ la cerere

Echipamente frigorifice – servicii profesionale in domeniul HoReCa

Suntem Be Our Guest, o companie care presteaza servicii in domeniul HoReCa. Iti punem la dispozitie o gama variata de echipamente frigorifice pentru hoteluri, restaurante, cafenele, patiserii. De asemenea, oferim servicii de consultanta, proiectare si finantare pentru echipamentele si accesoriile HoReCa.

Beneficii pe care le ai daca alegi sa achizitionezi de la noi echipamente frigorifice

– Consultanta profesionala – Echipa noastra din departamentul consultanta are experienta in domeniu de peste 10 ani. Iti oferim suport constant in ceea ce priveste alegerea echipamentului firgorific potrivit bucatariei tale in functie de nevoile si asteptarile tale.

– Oferim servicii de proiectare profesionale – Pe langa serviciul de consultanta profesionala, te putem ajuta si in ceea ce priveste amplasarea echipamentului frigorific. In functie de nevoile tale si de spatiul de care dispui iti realizam un plan de proiectare astfel incat sa-l folosesti eficient.

– Posibilitatea de a cumpara in rate – Daca intampini dificultati in ceea ce priveste achizitionarea produselor noastre, iti aducem la cunostinta faptul ca avem parteneriate cu companii de finantare care te ajuta sa cumperi echipamente frigorifice in rate rezonabile.

– Suport service – Iti oferim o perioada de garantie, iar in aceasta perioada iti asiguram service suport prin intermediul unor colaboratori.

– Livrare rapida – Produsele se livreaza in maxim 3 zile lucratoare, daca sunt in stoc. In caz contrar, termenul de livrare se va comunica prin telefon sau email.

– Oferim preturi oneste – Preturile echipamentelor frigorifice pe care le comercializam sunt corecte, competitive si de asemenea, poti beneficia de oferte in perioade specifice.

– Servicii calitative – Ne dorim ca produsele si serviciile noastre sa eficientizeze munca din domeniul HoReCa. Din acest motiv, distribuim numai echipamente frigorifice de calitate, iar serviciile noastre pot satisface chiar si cele mai exigente asteptari.

Ce ne recomanda ca parteneri pentru echipamente frigorifice

– Punem accent pe profesionalism, de aceea produsele si echipamentele frigorifice pe care le livram sunt de cea mai inalta calitate.
– Va oferim o paleta diversificata de echipamente frigorifice adecvate pentru orice nevoie a business-ului tau.
– Echipamentele noastre frigorifice sunt realizate astfel incat sa se plieze pentru orice tip de unitate alimentara.
– Serviciul nostru de consultanta iti ofera oportunitatea sa apelezi la consultanti cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Acestia iti ofera suport complet in ceea ce priveste echipamentele frigorifice.
– Ne axam pe eficienta si promptitudine, de aceea ne asiguram ca produsele sunt livrate in cel mai scurt timp posibil.
– Daca iti doresti servicii profesionale si echipamente frigorifice de calitate, nu ezita sa ne contactezi.
– Raspundem prompt la nevoile si cerintele clientilor si ne dorim ca echipamentele noastre frigorifice sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatie.
– Suntem un partener de incredere in domeniul HoReCa si ne dorim ca prin serviciile si echipamente frigorifice de calitate sa imbunatatim activitatea in bucataria ta.

Echipamente frigorifice profesionale

Dispunem de echipamente frigorifice profesionale de cea mai inalta calitate. In categoria de echipamente frigorifice se regasesc urmatoarele: dulapuri frigorifice, dulapuri congelare mese frigorifice, mese congelare, saladeta, abatitoare, vitrine, lazi frigorifice sau chiar accesorii echipamente frigorifice. Echipa din departamentul de consultanta te poate ajuta oricand astfel incat tu sa faci cea mai buna alegere de echipament. Fiecare produs este construit astfel incat sa satisfaca orice nevoie si asteptare a clientului

Dulapuri frigorifice

In categoria de echipamente frigorifice dispunem de dulapuri frigorifice. Acestea sunt de mai multe tipuri in acord cu nevoile clientilor. Spre exemplu pentru maturarea carnii, iti punem la dispozitie echipamente destinate pentru acest scop. De asemenea, daca ai un restaurant bazat pe mancare mediteraneana dispunem de dulapuri frigorifice pentru peste sau fructe de mare.

La noi poti gasi o gama variata de dulapuri frigorifice cu o usa, dulapuri frigorifice cu doua usi, dulapuri frigorifice cu usa din sticla, dulapuri frigorifice maturare sau dulapuri frigorifice pentru peste.

Vezi dulapurile frigorifice →

Dulapuri congelare

Daca iti doresti dulapuri care sa congeleze alimentele, iti punem la dispozitie atat echipamente frigorifice cu spatiu mai mic, cat si cu spatiu mai mare. In functie de nevoile tale, poti alege intre dulapuri congelare cu o usa sau doua usi. De asemenea, pentru cei ce prefera un aspect unic, dispunem si de dulapuri care au usa de sticla.

Comercializam o gama variata de dulapuri congelare cu o usa, dulapuri congelare cu doua usi sau dulapuri congelare cu usa din sticla.

Vezi dulapurile de congelare →

Mese frigorifice

Mesele frigorifice Be Our Guest sunt de diverse marimi si modele. Daca iti doresti un echipament frigorific practic iti recomandam o masa frigorifica cu sertare sau chiuveta. Cere o oferta completa pentru mese frigorifice cu doua usi, mese frigorifice cu 3-5 usi, mese frigorifice cu usi din sticla, mese frigorifice cu sertare sau mese frigorifice cu chiuveta.

Vezi mesele frigorifice →

Mese congelare

Mesele de congelare fac si ele parte din gama de echipamente frigorifice si se pot gasi in diferite dimensiuni. Carcasele interioare si exterioare sunt fabricate din otel inoxidabil de inalta calitate, fiind menite sa dureze pe o perioada indelungata si sa satisfaca cele mai mari exigente. Iti oferim o gama variata de mese congelare cu doua usi sau mese congelare cu 3-5 usi.

Vezi mesele de congelare →

Saladeta

In categoria de echipamente frigorifice includem si mesele pentru salata, sau saladetele, care se gasesc intr-o varietate de dimensiuni, in functie de necesitati. Avem masa de salata cu doua sau trei usi. Iti recomandam sa studiezi oferta noastra bogata de mese pentru salata cu 2 usi sau mese pentru salata cu 3 sau chiar 5 usi.

Vezi saladetele →

Abatitoare

Abatitoarele sunt echipamente frigorifice profesionale pentru domeniu HoReCa si au rolul de a congela rapid alimentele. In acest fel se asigura prospetimea ingredientelor si calitatea preparatelor. Realizate din otel inoxidabil de calitate superioara, abatitoarele sunt durabile, eficiente si usor de intretinut. Dispunem de o gama variata de abatitoare, cu 3 tavi, 5 tavi sau chiar 10 tavi, fiecare de diferite dimensiuni.

Vezi abatitoarele →

Vitrine frigorifice

Pentru a completa suita de echipamente frigorifice necesare intr-o bucatarie profesionala, dar si pentru a permite un mod de prezentare rafinat al produselor, venim in sprijinul clientilor cu o oferta bogata de vitrine frigorifice. La fel ca dulapurile si mesele frigorifice, vitrinele sunt de diferite dimensiuni. Acestea sunt fie pentru depozitarea pestelui sau sushi, fie pentru salata. Avem o gama variata de vitrine frigorifice cu o usa, vitrine frigorifice cu 2 usi, vitrine pentru salata, vitrine pentru peste sau vitrine sushi.

Vezi vitrinele frigorifice →

Lazi frigorifice

Gama de echipamente frigorifice necesare in domeniul HoReCa, si nu numai, contine si lazile frigorifice, extrem de necesare pentru conservarea ingredientelor si asigurarea prospetimii acestora. Pentru a putea oferi intotdeauna produse de calitate superioara, lazile frigorifice, care ofera un spatiu de depozitare generos, iti vor fi extrem de utile.

Vezi lazile frigorifice →

Contacteaza-ne acum pentru a plasa o comanda de echipamente frigorifice

Daca iti doresti echipamente frigorifice profesionale foloseste cu incredere produsele si serviciile noastre. Pentru intrebari, apeleaza la numarul de telefon 0762 865 309 sau trimite un email la office@beourguest.ro. De asemenea, daca doresti sa ne faci o vizita, ne gasesti in Campina, Prahova.