Echipamente bucătărie

FILTREAZĂ PRODUSE

Cuptoare gastronomie (144)

Linia 600 (88)

Linia 700 (132)

Linia 900 (75)

Cuptoare pe carbuni (8)

Gratare pe carbuni (4)

Cuptoare cu microunde (9)

Aparate de gatit Sous-Vide (4)

Masini fierbere orez (4)

Echipamentele de bucătărie profesionale: startul pentru o afacere profitabilă în Horeca

Știți cum se spune: bucătăria este inima întregii case, mai cu seamă dacă ”acea casă” este restaurantul, pizzeria, autoservirea sau orice loc în care pregătești mâncare pentru clienții tăi.

Este locul de unde începe practic afacerea ta din domeniul Horeca și în jurul căreia se concentrează întreaga ta activitate. Și pentru a avea succes și parte de apreciere, cu siguranță pe lângă pasiune, devotament și multă muncă, ai nevoie de echipamente de bucătărie profesionale care să te ajute în activitatea ta.
De ce ai nevoie de echipamente de bucătărie profesionale pentru afacerea ta din Horeca?

Indiferent că ai un restaurant, o pizzerie, o autoservire, o patiserie, o cofetărie, un bar în care servești și mici antreuri, o companie de catering sau un hotel, ai nevoie de echipamente de bucătărie profesionale de calitate pentru ca afacerea ta să prospere și care să ușureze și activitatea echipei tale.

O afacere în domeniul Horeca are nevoi foarte specifice și pe lângă servicii de calitate superioară și personal foarte bine pregătit, pentru a te dezvolta și pentru a avea succes, ai nevoie de echipamente durabile, performante și create special pentru a rezista unui uz intens.

Alege gama Be Our Guest pentru echipamente bucătării profesionale

Ofertele Be Our Guest acoperă toată gama de utilaje și echipamente de bucătărie necesare în orice tip de unitate alimentară. Ai siguranța că echipa ta va pregăti și livra cele mai bune feluri de mâncare în condiții de siguranță maximă și eficiență pentru a avea cei mai fericiți și mulțumiți clienți.

Be Our Guest îți propune cele mai eficiente și durabile echipamente de bucătărie profesionale de la furnizori din țări ca Italia, Grecia, Bulgaria, Germania, Olanda, Polonia, Turcia și România. Cu noi ai siguranța că vei avea un partener de încredere pe termen lung, care te va ajuta cu orice probleme ai întâmpina pe parcurs, toate echipamentele noastre beneficiind de service în perioada de garanție.

Iată gama Be Our Guest de produse, utilaje, echipamente şi accesorii horeca pentru o bucătărie profesională echipată corespunzător:

• Liniile 600, 700 si 900 ce conțin echipamente și utilaje pentru bucătăria caldă, ideale pentru restaurant, autoservire, catering: aparate de menținut cartofii calzi, bain marie, friteuze, fry top-uri, grătare cu apă, grătare cu rocă vulcanică, mașini de fiert paste, mașini de gătit, marmite, tigăi basculante
• Cuptoare gastronomie și accesorii pentru acestea: cuptoare electrice, cuptoare pe gaz, hote, suporturi
• Cuptoare cu microunde
• Sisteme și aparate de gătit Sous-Vide
• Mașini fierbere orez

Consultanții Be Our Guest te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru echipamentele de bucătărie profesionale de care ai nevoie.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!