Divizoare aluat

FILTREAZĂ PRODUSE

Divizoare aluat

Un divizor de aluat pentru pizza este un aparat de nelipsit pentru pizzerii, restaurante fast food-uri și orice alte localuri unde se pregătește și se servește pizza.

Divizoarele de aluat sunt niște echipamente de gătit profesionale, care împart aluatul în bucăți perfect egale, astfel încât toate produsele finale să aibă exact aceleași caracteristici.

De asemenea, un alt avantaj oferit de divizoarele de aluat este optimizare procesului de fabricare a pizzei. Bineînțeles că pizza se poate face și de la 0 manual, fără implicarea niciunei mașinării, dar în același timp în care un maestru pizzer face o pizza pe cont propriu, un alt maestru care se ajută de echipamente speciale pentru acest preparat poate face chiar și cinci sau zece. Și în plus, așa cum am amintit și în rândurile de mai sus, mecanizarea procesului de fabricare a pizzei face ca fiecare pizza rezultată să aibă aceleași caracteristici cu cea din urma ei, transformându-se astfel într-un produs cu caracteristici comerciale.

Nu în ultimul rând, utilizarea unui astfel de aparat simplifică atât de mult procesul de fabricare a pizzei încât, cu ajutorul lui, și un amator poate emite pretenții de maestru.

O gamă completă de divizoare aluat

Pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților noștri, am inclus în gama noastră de echipamente profesionale pentru pizza mai multe divizoare de aluat care diferă între ele datorită funcțiilor pe care le prezintă și greutății bilelor de aluat în care poți împărți materia primă.

Colecția noastră cuprinde atât divizoare manuale de aluat, cât și rotunjitoare, dar și aparate care funcționează atât pe post de divizor, cât și de rotunjitor.

Dacă îți place ce vezi în magazin și unul sau mai multe echipamente din oferta noastră ți-au atras atenția, nu ezita să contactezi un reprezentant care cu bucurie îți va pune la dispoziție toate detaliile de care ai nevoie pentru a face o alegere în cunoștință de cauză.