Chiuvete inox

FILTREAZĂ PRODUSE

Chiuvete cu 1 cuva (29)

Chiuvete cu 2 cuve (25)

Chiuvete cu 3 cuve (9)

Chiuvete cu 1 cuva mare (16)

Chiuvete cu spatiu masina de spalat (10)

Chiuvete pentru spalare oua (3)

Chiuvete cu actionare la genunchi si picior (10)

Baterii si dusuri (14)

Chiuvete inox

Indiferent dacă ai nevoie de o chiuvetă mare și rezistentă pentru restaurantul tău sau vrei să speli acasă vasele cu stil, în oferta magazinului nostru ți-am pregătit o gamă variată de chiuvete de inox cu un design versatil, care se adaptează ușor nevoilor tale.

În ziua de azi, chiuvetele profesionale, chiar și cu mai mult de o cuvă, pot fi văzute nu doar în bucătăriile unde se pregătește mâncare în cantități industriale, iar nevoia de a spăla vase este pe măsură, ci și în multe din locuințele celora care sunt pasionați de arta culinară și vor să gătească precum adevărați chefi.

De câte feluri pot fi chiuvetele de inox?

Chiuvetele de inox diferă în principal în funcție de numărul lor de cuve. Există chiuvete de inox cu o cuvă obișnuită, cu două sau chiar cu trei, ori cu o cuvă mare, în care încape un volum mai mare de vase.

De asemenea, există chiuvete cu acționare normală, sau chiuvete care pot fi acționate cu ajutorul piciorului, mult mai practice într-o bucătărie cu un volum mare de muncă.

Cum să alegi chiuveta potrivită pentru bucătăria ta?

Dacă îți dorești o chiuvetă nouă de inox pentru restaurantul tău, atunci alege numărul de cuve în funcție de volumul de vase pe care îl ai de spălat. Iar dacă îți cumperi o chiuvetă pentru acasă, optează pentru una, maxim două cuve, în funcție de spațiul de care dispui.

Chiuvetele de inox au un look profesional, așa că indiferent de numărul de cuve pentru care optezi, bucătăria ta va căpăta un plus de personalitate. De asemenea, împreună cu noua ta chiuvetă de inox, nu uita să investești într-o baterie potrivită, care să te ajute să profiți la maxim de avantajele pe care ți le oferă o chiuvetă profesională.