Echipamente cafenea / bar

FILTREAZĂ PRODUSE

Espressor cafea (21)

Vitrine frigorifice pentru bar (25)

Statii bar (12)

Masini gheata (29)

Vitrine vinuri (22)

Aparate frappe (6)

Grupuri multiple bar (8)

Rasnite cafea (5)

Zdrobitoare gheata (5)

Storcatoare (23)

Blendere (14)

Frapiere (7)

Accesorii bar (35)

Echipamentele profesionale pentru bar: ingredientul surpriză dintr-o locație apreciată

Un bar frumos aranjat, cu o atmosferă veselă și băuturi care mai de care mai atractive este un loc perfect pentru a ieși cu prietenii și pentru a ne relaxa în timpul liber.

Cu un concept interesant, un personal amabil și băuturi de calitate, antreprenorii care vor să intre în domeniul Horeca pot trage un loz câștigător dacă aleg să înceapă un astfel de business.

Cel mai mare secret de a avea un bar care tot timpul este plin de clienți este acela de a oferi o întreagă experiență consumatorilor. Și pentru a face acest lucru, este nevoie să fii atent la multe aspecte: de la modul în care este amenajată locația, muzica, comportamentul personalului și calitatea băuturilor pe care le servești , până la echipamentele și accesoriile pe care le folosești.

De ce ai nevoie de echipamente profesionale pentru bar?

Un bar care se respectă și are standarde de calitate înalte este utilat cu echipamente și accesorii care ajută la eficientizarea muncii personalului și la rapiditatea cu care poți servi clienții.

Pentru a realiza acele cocktailuri fabuloase, un fresh de fructe savuros sau un frappe răcoritor, ai nevoie de echipamente care te vor ajuta să faci asta aproape instant.

Alege gama Be Our Guest pentru echipamente de bar

În gama Be Our Guest pe lângă utilaje și accesorii pentru dotarea și utilarea bucătăriilor profesionale, vei găsi și echipamente pentru bar.

Be Our Guest îți propune cele mai eficiente și durabile echipamente de bar de la furnizori din țări ca Italia, Grecia, Bulgaria, Germania, Olanda, Polonia, Turcia și România. Cu echipa noastră de consilieri specializați în domeniul echipamentelor destinate Horeca, vei avea siguranța că ai cu adevărat alături de tine nu doar un furnizor serios, ci un adevărat partener de încredere pe termen lung. Specialiștii noștri te vor îndruma către alegerea echipamentelor specifice nevoilor tale și te pot ajuta cu sfaturi prețioase în ceea ce privește modul de amenajare și amplasare a acestora în locația ta.

În plus, se vor asigura că vei primi ce ai comandat în cel mai scurt timp posibil și vei avea beneficia și de service în perioada de garanție.

Iată gama Be Our Guest de echipamente profesionale pentru bar:

Grupuri multiple bar ( storcător+blender+mixer frappe, blender+zdrobitor de gheață, storcător+blender, storcător+aparat de mărunțit gheața, etc)

• Aparate frappe
• Espressor cafea
• Râșnițe cafea
• Stații bar
• Vitrine frigorifice
• Vitrine vinuri
• Mașini gheață
• Zdrobitoare gheață
• Storcătoare
• Blendere
• Frapiere
• Accesorii bar

Consultanții Be Our Guest te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru echipamentele de bar de care ai nevoie.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!