Blog

De ce să achiziționezi un grătar fry top pentru afacerea ta

Dacă în meniul tău ai burgeri, sandvich-uri dar și pește, carne și legume pregătite la grătar, este necesar să iei în calcul achiziționarea unui fry top. Versatil și util pentru pregătirea multor preparate care necesită frigere pentru a fi consumate, un fry top îți oferă posibilitatea de a oferi o mâncare sănătoasă și gustoasă pentru clienții tăi.

Pentru că nu necesită ulei, un fry top poate fi echipamentul ideal cu ajutorul căruia poți pregăti o varietate de feluri de mâncare extrem de savuroase și sănătoase în același timp. Mai mult, aceste utilaje nu sunt costisitoare și amortizarea investiției se va face în timp util.

Așadar, cum healthy food a devenit mai mult decât un trend iar consumatorii se îndreaptă tot mai mult către acest stil de viață, dacă vrei să ai succes, ar trebui ca și meniul tău să conțină astfel de preparate.

Pe lângă o varietate de cărnuri, pește și legume pe care le poți pregăti astfel, burgerii vor fi de asemenea făcuți perfect iar rețetele tale vor fi apreciate de către toată lumea. De asemenea, datorită caracteristicilor sale, un fry top este ideal și pentru bucătăria asiatică, din ce în ce mai căutată de către clienți.

Pe lângă utilitate în pregătirea multor preparate, un fry top poate fi și un atu prin care poți atrage clienți dacă vrei să le creezi o experiență culinară diferită. Așa cum la restaurantele de sushi acest preparat este realizat în fața clientului, așa poți gândi să prepari și tu burgerii tăi. Clienții nu numai că vor fi încântați de experiența diferită, dar vor căpăta și mai multă încredere în calitatea pe care o oferi, întrucât vor vedea cu ochii lor cum le prepari mâncarea.

Fry top-urile sunt echipamente populare în fast food-uri, food truck-uri și în general în orice tip de unitatea alimentară care servește minuturi clienților, așa cum am evidențiat și mai sus.

Un astfel de echipament însă se poate folosi pentru a face preparate pentru orice oră a zilei, de la mic dejun până la cină. Omleta sau ouăle ochi pot fi pregătite pe un grătar de tip fry top cu suprafață plană și vor fi perfecte fără a folosi pic de ulei. La prânz le poți propune clienților un burger sau o bucată de carne gătite impecabil pe ambele părți, iar la cină le poți oferi un pește sărac în calorii și o porții de legume sănătoase.

În categoria noastră de echipamente profesionale găsești multe modele de fry top-uri de diverse capacități și funcționalități.

Modelele de fry top-uri comercializate de Be Our Guest din liniile 600, 700 sau 900 sunt alimentate pe gaz sau electrice, cu suprafețe plane și striate sau chiar cu combinații din acestea două. De diferite dimensiuni, acestea îți vor garanta prepararea unor mâncăruri care își vor păstra savoarea fără să adaugi pic de ulei.

În plus, aceste tip de echipamente sunt reziste în timp și sunt realizate din materiale anticorozive și foarte sigure în contact cu alimentele, cum ar fi oțelul inoxidabil. Suprafața unui fry top este antiaderentă iar mâncarea nu se lipi, indiferent de ce ai găti. De asemenea, se curăță destul de ușor și sunt ușor de întreținut.