Blog

Be Our Guest te ajută să atingi nivelul următor în afaceri!

Să răzbești într-o industrie atât de competitivă așa cum este industria HORECA nu este deloc simplu. În ziua de azi, nu numai în orașele mari, ci și în provincie românii se bucură de restaurante, cofetării, patiserii, covrigării, pizzerii și multe alte tipuri de unități cu specific alimentar la tot pasul. Aproape că nu există stradă mai importantă de unde să nu-ți poți lua ceva de mâncare și chiar dacă consideri că restaurantul, patiseria sau brutăria ta selectă are un alt fel de public, în final, orice loc unde poți să-ți potolești foamea reprezintă un potențial competitor pentru tine.

 

Din fericire însă, chiar și pentru antreprenorii cu bugete de investiție mici, există mai multe posibilități prin care își pot depși situația și aduce propria afacere la următorul nivel. În acest sens, un lucru extrem de important este găsirea unui partener de încredere, cu experiență, dispus să ofere sfaturi de cea mai bună calitate, așa cum este echipa noastră, beourguest.ro.

 

Be Our Guest este un furnizor de echipamente de bucătărie cu o experiență de peste 10 ani în domeniul HORECA, colaborând până în prezent cu diferiți antreprenori din această industrie și ajutându-i să-și modernizeze afacerea în cel mai convenabil și mai eficient mod cu putință.

 

Ai aflat deja de Programul Național de Microindustrializare demarat de Uniunea Europeană special pentru antreprenorii care dețin microîntreprinderi sau întreprinderi mici și mijlocii care au nevoie de ajutor în modernizarea afacerilor sale? Prin acest program și tu poți obține fonduri nerambursabile în valoare de până la 500.000 lei cu care îți poți moderniza restaurantul, localul fast-food, cofetăria, gelateria, pizzeria sau măcelăria pe care o deții cu un minim de efort financiar. Programul se adresează unei game foarte vaste de activități comerciale inclusiv cele din industria HORECA și are ca scop ameliorarea efectelor provocate de pandemia de COVID-19 în cei trei ani de când face ravagii la nivel mondial.

 

Așa că, dacă deții societate comercială în domeniul HORECA, înființată cel târziu până la finalul anului 2019 și dacă îndeplinești o serie de condiții simple impuse aplicanților pentru acordarea acestor beneficii financiare, atunci poți aplica la acest program și în sfârșit poți duce business-ul în direcția în care ți-ai dorit.

 

De ce să aplici pentru obținerea de fonduri europene?

 

Poate că te-ai mai gândit și până acum să aplici la programe europene pentru obținerea de fonduri ca să-ți modernizezi business-ul, dar ai evitat pentru că ai considerat că nu vei putea face față condițiilor sau este prea dificil să întocmești un proiect cu potențial. Dar în cazul programului pe care ți l-am prezentat aici lucrurile stau altfel deoarece condițiile de aplicare, deși sunt numeroase, sunt simplu de îndeplinit, iar în vederea consultanței și realizării proiectului poți să te bazezi pe noi ca partener.

 

Până în prezent am sprijinit multe societăți comerciale în vederea obținerii unor astfel de fonduri nerambursabile și avem experiența necesară pentru a te auta și pe tine, indiferent de specificul afacerii tale din domeniul HORECA.

 

Iar cum mai mult ca sigur ai suferit ca și noi și toți ceilalți antreprenori din România de pe urma efectelor pandemiei de COVID-19, merită să profiți din plin de această oportunitate pentru a-ți repune pe picioare afacerea sau pentru a o moderniza astfel încât să se poată adresa unui număr mai mare de clienți.

 

Cum poți profita de un program de finanțare pentru afacerea ta din industria HORECA?

 

Există foarte multe moduri în care poți investi banii obținuți în cadrul Programului Național de Microindustrializare pe care ți l-am prezentat în cadrul acestui articol. De exemplu, poți să folosești o parte din bani pentru a angaja noi persoane în cadrul companiei tale, pentru a achiziționa mijloace de transport sau spații de lucru și bineînțeles, pentru a cumpăra echipamente tehnologice, așa cum este specificat în HG 2139/2004.

 

Be Our Guest, pe lângă suportul pe care ți-l poate oferi pentru conceperea unui proiect cu potențial, te poate sfătui și în ce fel de echipamente să investești astfel încât afacerea ta să-și atingă adevăratul potențial. În funcție de nevoile tale, îți vom propune echipamente pe care să le achiziționezi ca să îmbunătățești calitatea produselor tale alimentare, înlocuind echipamentele pe care le deții deja și echipamente noi, cu ajutorul cărora să-ți diversifici gama de produse.